Organizuji: Božské mužství & Posvátné ženství 29.3.-1.4.2018

13.02.2018 12:52

Milé ženy,

srdečně vás zvu na nádherný workshop, kde půjdeme do své síly jako ženy a z tohoto místa se pak potkáme s muži. Vřele doporučuji vzít na workhop svého partnera. Promění to váš vztah a přinese vám to větší pochopení a úctu jeden k druhému.

Worskshop Božské Mužství & Posvátné ženství, se uskuteční v Čechách 29.3.-1.4.2018. Více informací k workshopu najdete zde.

 

Muži a ženy jsou magnetické síly, které jsou navržené tak, aby se navzájem přitahovaly.

Naše moderní společnost a náš životní styl tuto přitažlivost depolarizuje a tím znehodnocuje velký potenciál pro duchovně růst.

V Tantře přinášíme spojení mužského a ženského jako bránu k vyššímu vědomí. Toto spojení je v Indii známé jako Ardhanarishavara. Setkání mužské a ženské energie může stát jen tehdy, když jsme zakořeněni nejprve v naší vlastní energii (muži v mužské, ženy v ženské).
Božské mužství & Posvátné ženství je pozvánkou k prozkoumání, posílení a probuzení vlastní energie. A z tohoto krásného prostoru se oba setkají se svým protějškem.

 

Workshop povede tantrický pár Anahata (Indie) a Tanmaya (Rakousko)

Naší vášní je šířit radost a oslavu života skrze tantrické učení. Tantra je úžasnou příležitostí dotknout se blaženosti, která je ve skutečnosti s námi v každé chvíli našeho života, a nechat ji naplnit celé naše tělo. Řadu let se věnujeme OSHO meditacím a meditativním terapiím. Učíme se umění tantry u Ma Ananda Sarity a nabízíme také semináře Master Lover, Mystické tantra masáže, Od sexu k nadvědomí a taneční tantra party.

Registrujte se, prosím, přes formulář, počet míst je omezen prostorem.

k workshopu Božské Mužství & Posvátné ženství, který se uskuteční v Čechách 29.3.-1.4.2018. Více informací k workshopu najdete zde.