Čtení energie čaker v Karlovce 18.6.

02.06.2015 13:07

V červnu 18tého organizuji se svým partnerem Shivem večer s  OSHO Kundalini meditací a Čtením energie čaker v Karlovce. Pokud se zajímáte o to, jak funguje Vaše tělo a jeho energetická centra a chcete najít zdroje pro svůj život a Vaše projekty, velmi Vám doporučuji zakusit toto příjemnou a vyživující sezení.

Čtení energie čaker je nástroj využívající kvalit srdeční čakry, třetího oka a vnitřních smyslů čtenáře k zmapování klientova energetického systému – jeho zdrojových míst, i těch, které potřebují posílit a podpořit. Celý proces je velice příjemný a podpůrný a přináší nové vhledy, ze kterých klient čerpá ještě dlouhou dobu po sezení. Pokud přijdete s partnerem nebo kamarádem, lze načíst i váš vztah.

Plnohodnotným hodinovým sezením čtení energie čaker ve formě individuálního sezení Vás budou provázet absolventi tréninku OSHO Energy Counseling s Ma Prem Sugandho.

Doporučujeme účastnit se OSHO Kundalini meditace (taneční meditace vhodná pro každého) od 18hod, která Vás uvolní a připraví Váš energetický systém na čtení. Večer uzavřeme krátkým sdílením v kruhu.

Na tento večer je nutné se závazně přihlásit, počet účastníků je omezen počtem načítajících. 

Přihlásit se můžete zde.

Vstupné je 300 Kč (večer od 20:00) Vstupné včetně OSHO meditace od 18:00 je 400 Kč.

Těšíme se na Vás Gaia, Shivo a team čtenářů čaker