Gaia Mohendžodáro - pravidelný půlroční kurz leden až červen, středy 18-20, probíhá

16.12.2019 12:08

Pravidelný půlroční kurz pro ženy
  • potřebuješ rozvinout svou ženskou energii a sílu?
  • chceš mít více sebe-vědomí?
  • jsi hodně v hlavě a potřebuješ více cítit své tělo a vnímat své potřeby?
  • chceš mít ve svém životě pravidelnou dávku relaxace a odpočinku?
  • chceš být zdravá, živá a spojená se svým tělem?
  • toužíš po harmonickém partnerském vztahu?
  • chtěla bys více rozvinout svou intuici?

 

Staň se součástí uzavřeného ženského kruhu Mohendžodáro, kde všechny tyto věci postupně začleníš do tvého každodenního života.

 

Proč dělám tento kurz?

Vím sama ze svého života, že je pro mě nezbytně nutné setkávat se pravidelně jen se ženami a čerpat tak ženskou energii. Vytvářím bezpečný prostor pro všechny ženy, které cítí volání kultivovat svou ženskou sílu. Můžeš se tu uvolnit a nechat svoje starosti na chvíli za dveřmi. Věnovat si čas pro sebe, abys měla lepší náladu a dost síly do svého každodenního života. Na tomhle kurzu projdeme nejdůležitějšími ženskými tématy, které tě provází každý den. Sebeláska, intuice, emoce a životní energie.

Pravidelné kurzy v uzavřené skupině žen (půl roku stejné ženy v jedné skupině) otvírám už šestým rokem a jsem opravdu nadšená, jak je každá žena sebevědomější, přitažlivější, živá, radostná a šťastná. Jen taková žena může být zdravá a užívat si života.

 

Pro koho je tento kurz?

Kurz je pro všechny ženy, které chtějí pravidelně pečovat o ženskou energii.

  • Potřebuješ zvýšit svoje sebe-vědomí a chceš se cítit jako královna svého života?

  • Jsi single, nebo tvůj vztah nefunguje jak by sis přála? Objevíš v sobě potenciál a sílu, jak to změnit.

  • Připadá ti, že máš moc mužské energie a ráda bys ji zjemnila? Zároveň tě už nebaví upadat do oběti a chceš být respektována? Zharmonizujeme mužskou a ženskou polaritu tak, abys dokázala zdravě a vědomě využívat obě.

Tenhle kurz tě podpoří kdekoli na tvé cestě, je univerzální a respektuje tvé tempo. Pokaždé tam najdeš právě to, co zrovna teď potřebuješ vyřešit.

 

Pro koho kurz není

Pro ženy, které potřebují individuální přístup. Pro ty je možnost přijít na Individuální sezení, kde se podíváme zrovna na to, co potřebujete řešit.
Pro ty ženy, které si myslí, že se musí změnit všichni a všechno okolo, aby byly šťastné. A taky pro ty, které nejsou ochotny podívat se dovnitř a prozkoumat svá omezení a přesvědčení, která jim brání mít to, co chtějí.

 

Co Ti kurz přinese?

  • Pravidelně bude postaráno o čas pro tebe

Kromě toho zažiješ obrovskou podporu ostatních žen i sílu celého kruhu, kde se cítíš přijímána taková, jaká jsi. Můžeš sundat všechny masky a úplně se uvolnit, protože žádný tvůj pocit není špatný.

  • Budeš se cítit naplněná

Postarám se o to, aby ses dotkla svých zdrojů a dokázala je používat v běžném životě. Naučíš se spoustu praktických technik, jak se o svou náladu a pocity pravidelně starat.

  • Vnitřní klid

Spojíš se se svým centrem, kde je klidná síla, která tě vždycky podrží. Naučíš se funkční meditační techniky použitelné i pro vytížené ženy. Začneš cítit, že nikdy nejsi sama.

  • Sestavu energetických pozic Mohendžodáro a pevné a zároveň uvolněné pánevní dno

Jako žena jsi spojená s Matkou zemí a potřebuješ umět pracovat s touto silou a se svou vlastní energií. Díky cvikům pánevního dna ovládneš tuto schopnost už na celý život.


Co ještě získáš navíc?

  • Mezi setkáními budeš pravidelně dostávat inspirační emaily, kde budou tipy pro tvůj každodenní život a praxi.
  • Během kurzu dostaneš mailem v souboru návody a cvičení pro tvou soukromou praxi.
  • Dostaneš osobní lahvičku Bachových esencí s konzultací namíchanou přímo pro Tebe kdykoli během kurzu v hodnotě 650 Kč.
  • Během kurzu máš možnost domluvit si se mnou individuální sezení na tvé konkrétní téma přes Skype v hodnotě 1000 Kč.

 

Podpora i po kurzu

Díky absolvování kurzu dostaneš ZDARMA přístup do pokročilé uzavřené FB skupiny žen Tvůrkyně života v praxi, které jsou zkušené a mají nadhled už v průběhu kurzu. Živá fóra jsou velmi cenným nástrojem pro tvou další cestu. Můžeš pokládat dotazy, inspirovat se, případně sdílet cokoli potřebuješ. Tuto skupinu moderuji já, ale máte možnost se podporovat a interagovat i mezi sebou.


Kdy: 15. ledna - 17. června 2020, každou lichou středu 18 - 20 hod, celkem 12 setkání (22.4. bude přesunuto na 15.4. z důvodu obsazenosti centra)
Kde: krásné útulné Studio Loona, Křižíkova 67, Praha 8 - Karlín
Sebou: ženské oblečení, nejlépe sukni, nebo velký šátek      
 

Kolik tento kurz stojí? Asi jako víkend na horách s rodinou s tím rozdílem, že tady investuješ do sebe na celý život. Celý půl rok budeš provázena a podporována v tom, co sama chceš, ať je to cokoli. Tohle není výdaj, je to ta nejvýhodnější investice co znám.               

                  5900 Kč                       

Kolik tento kurz stojí? Asi jako víkend na horách s rodinou s tím rozdílem, že tady investuješ do sebe a do zbytku svého života. Celý půl rok budeš provázena a podporována v tom, co sama chceš, ať je to cokoli. Tohle není výdaj, je to ta nejvýhodnější investice co znám. 
                        
4900 Kč

Zarezervuj si svoje místo včas, zbývají poslední volná místa.

 

Pro přihlášení je třeba vyplnit přihlášku
Zálohu 2000 Kč pošlete na číslo účtu 2500734384/2010, do poznámky napište "MOH a Vaše jméno". Potvrzení platby a vám potvrdím po jejím zaplacení.
Přihlášením souhlasíte s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s vašimi údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na Vás a přeji krásný advent
Gaia

 

 

Chceš vědět kdo je Gaia? Klikni zde