Harmonizace mužské a ženské polarity v nás

28.03.2019 12:24

Pro ženy (a opačně i pro muže) je důležité zharmonizovat v sobě obě polarity. Pro nás ženy to znamená mít naší ženskou, primární energii zdravou a silnou a zároveň být spojeny i s naší zralou mužskou polovinou, která nás podporuje a vyživuje tak naše ženství. :-) 
Dává vám to smysl? A jak to tedy můžeme udělat?

Zkus si doma jednoduchou a perfektně fungující metodu, jak obě energie poznat, prozkoumat a v případě, že spolu nejsou v souladu, udělat krok k jejich harmonizaci. :-) Budeš potřebovat 15 minut času pro sebe, dva polštářky a ochotu dívat se dovnitř. :-) Toto cvičení je zdánlivě primitivní, ale je doslova hlubokým léčením a pochopením mužsko-ženské polarity. Můžeš si být jistá, že se dozvíš něco nového a překvapivého. ;-)

Polštářky si polož před sebe tak, aby sis na ně jednotlivě mohla sedat a vidět před sebou ten druhý polštářek. Rozhodni se, který představuje mužskou a který ženskou polaritu. Sedni si na polštářek té energie, která tě více přitahuje, třeba na místo vnitřní ženy. Zavři oči a nalaď se na tuto energii. Zároveň začni vnímat svou mužskou polovinu sedící na polštářku před sebou. Nejdříve si všimni, jaké to je, dát prostor své vnitřní ženě cítit sebe ve svém prostoru a zároveň vnímat mužskou část před sebou. Pak dej prostor slovům, řekni svému vnitřnímu muži to, co vnímáš, že potřebuješ říct, nebo to, co chceš, aby slyšel. Mluv nahlas. Až budeš cítit, že je to u konce, přesedni si na druhý polštářek, zavři oči a nalaď se na svého vnitřního muže. Zase zavnímej, jak se cítí(š) a uvědom si ženu proti sobě a nech na sebe působit její slova, která byla řečena. Dej si čas a pak můžeš i ty začít mluvit o tom, co by měla slyšet a co jí chceš říct. Až to bude u konce a ty budeš cítit, že to stačilo, navzájem si poděkujte a vrať se do tady a teď. Pokud cítíš, že je třeba ještě jedné, či dvou výměn, projdi je stejně jako napoprvé.

Přeji ti krásné a podnětné chvíle s prozkoumáváním svých polarit a dovol si přitom, ať se to děje v lehkosti a hravosti a ve velké úctě k sobě navzájem. Toto cvičení ti může pomoci ve větším pochopení tvých vnějších vztahů s mužem/muži.

 

Pokud ti domácí cvičení na zlepšení vztahů nestačí, nebo bys ráda podpořila svou ženskou energii v tomto tématu, zvu tě na celodenní workshop Tvůrkyně života II Vnitřní muž, vnitřní žena 14. prosince v Praze, kde se tématem harmonizace mužsko-ženské polarity budeme velmi intenzivně zabývat. Vytvořím prostor i pro nahlédnutí do tvého nitra, prozkoumání svého nastavení a otevření se důvěře v muže včetně nádherného rituálu uctění mužů. Přihlásit se můžeš zde  

 

Přeji vám krásné dny 

Gaia

Tady pod textem si můžeš stáhnout meditaci, která tě provede spojením se svým lůnem a s tvou obrovskou tvořivou silou. V jemnosti a lehkosti. Stačí vyplnit formulář a meditaci si stáhnout, nebo pustit na Youtube. Přeji krásné chvíle při meditaci a spojení se sebou a svou silou. <3

Gaia

Meditace Spojení s lůnem

* indicates required
Email Format