Intuice

28.07.2016 09:28

 

Další téma, které je pro mě velmi aktuální a v mém každodenním životě je zastoupeno ve velké míře, je intuice. Vnímám ho jako spojení se svou vnitřní průvodkyní, což je to má vnitřní část, se kterou se často spojuji. Je neustále přítomná a stačí, když se na chvíli zklidním a ztiším, udělám si čas pro sebe a spojím se s ní.  Je to část, která mě podporuje v mých rozhodnutích, která mi dává směr, když nevím kudy kam a dokonce ji používám i v konkrétních každodenních situacích, když si nevím rady, jak se zachovat, jak jednat, co udělat. Napojuji se na své esenciální ženství a moudrost.

Naše třetí oko je dalším ženských pozitivním pólem, kde se my ženy potřebujeme otevřít a nechat plynou naši energii k mužům. Učíme se důvěřovat svému vnitřnímu vedení a následovat svoje srdce. Otevření a proudění energie v této čakře je nesmírně důležité. Sama s ním pracuji téměř každodenně a na svých kurzech mu věnuji čtvrtinu času.

Pokud jste nestihly červencový celodenní worskhop, můžete o prázdninách přijít na otevřenou hodinu všem ženám s tématem Intuice a moudrost a spojení se s dvěma aspekty rituálu Mohendžodáro. Ve středu 3.8. od 18-21hod ve studiu Karma Yoga. Zbývají poslední dvě volná místa, přihlašujte se přímo ve studiu.

 

Tip na spojení se se svou průvodkyní:

Najděte si 15 minut času a klidné místo, kde Vás nikdo nebude rušit. Zavřete oči a několikrát se zhluboka nadechněte. Uvolněte postupně celé tělo a svým vnitřním zrakem ho projděte od prstů u nohou po konečky vlasů. Dejte si na to dostatek času.
Začněte vnímat svoje srdce a věnujte mu pár dechů. Potom přeneste pozornost do třetího oka, do místa uprostřed čela, mezi obočím. Můžete cítit brnění, teplo, rozšíření, vidět barvy. Cokoli se děje je v pořádku.
Pozvěte svou průvodkyni a požádejte ji, aby k vám přišla a komunikovala s vámi. Nechte přijít její podobu, uvidíte obraz, nebo uslyšíte její hlas, případně budete cítít její přítomnost. Důvěřujte samy sobě a tomu, co přichází.
Pokud máte nějakou otázku, či potřebujete vedení na své cestě, ve svém životě, zeptejte se a počkejte na odpověď. Může přijít jakýmkoli způsobem (poselství, symboly, obrazy, pocit, co máte udělat), buďte tomu otevřené. Poselství může přijít hned, nebo pozdějí, za den, za týden. Dejte si dostatek času a až budete mít pocit, že je setkání u konce, poděkujte, rozlučte se a vraťte se pomalu do těla a do přítomnosti. Otevřete oči.

Pro pokročilé: Pokud se s průvodkyní spojujete častějí, použijte čas od času diktafon a poseltví od průvodkyně nahrajte a poslouchejte, když to budete potřebovat. Je to silný zdroj vaší moudrosti a podpory.