Jak se spojit se svou vnitřní ženou

07.10.2015 12:42
Pro nás ženy je velmi důležité, abychom byly spojeny se svou vnitřní ženou, být s ní v kontaktu, komunikovat s ní, rozvíjet jí. Vnitřní žena je pro mě moje ryzí ženská část, která je plně rozvinutá, ve své síle a kráse.
 
Jeden ze způsobů, jak s ní navázat kontakt, je vedená meditace. Najděte si čas a klid jen pro sebe. Pohodlně si sedněte a zavřete si oči. Nalaďte se na svoje tělo tím, že vědomě začnete dýchat do jednotlivých částí těla a celé ho uvolníte. Pak dýchejte několik minut do srdce, tak, že vnímáte nádech i výdech, jak vychází z těla a vchází do těla v místě vašeho srdce. Potom zavolejte svou vnitřní ženu, pozvěte jí, a zeptejte se, zda s Vámi chce komunikovat. Možná Vám přijde obraz, možná ucítíte její přítomnost, nebo uslyšíte její hlas. Buďte trpělivé. Můžete s ní promlouvat, ptát se jí na cokoli a vždy trpělivě čekejte na odpověď. Když nepřijde, nevadí, možná příjde jinou formou - ve snu, v symbolech, v běžném životě - buďte bdělé a všímejte si věcí okolo sebe.  
 
Malý tip pro každodenní život:
Celkově se zpomalte. Aspoň jednu věc udělejte každý den poloviční rychlostí (např. mytí nádobí, česání vlasů, oblékání). Velmi Vás to přivede k sobě, do vašeho těla a k vědomému prožívání přítomného okamžiku.
 
Pokud nemáte kontakt se svou vnitřní ženou, ani nevíte, jak se s ní spojit, můžete objevovat cestu k sobě třba skrze některý kurz Mohendžodáro, který vedu v Praze, nebo můžete přijít ke mě na čtení energie, kde se spojíte se svými zdroji a vnitřní ženou i vnitřním mužem. 
 
Gaia