Jak se spojit se svým vnitřním zvířetem

18.03.2019 17:25

Spoj se se svým zvířecím průvodce, aby Tě podporoval a posilovatl na tvé cestě. 

Najdi si čas a prostor jen pro sebe a pohodlně se posaď se zavřenýma očima. Zhluboka se nadechni a pomalu tiše vydechni ústy. Znovu se zhluboka nadechni a s výdechem nech veškerý stres a napětí ve svém těle, mysli i duchu odejít a rozplynout se, jako by to byla pára. Úplně se uvolni. Představ si, nebo vnímej, jak tvůj dech zvedá hrudník a spoj se se svým srdcem. Chvíli dýchej jen do srdeční čakry a nech myšlenky a impulzy ať odplouvají stejně tak, jako vyvstávají.

Představ si, že stojíš na mýtině zalité sluncem, slyšíš zpěv ptáků, šumění větru v korunách stromů, které mýtinu obklopují a cítíš pod bosýma nohama lehce chladou zemi a stébla travin či lučních květin, které lehce voní. Posaď se a požádej zvířecí říši, aby ti poslala zvíře, které je teď tvým průvodcem a podporou na tvé cestě. Dej si čas a svým způsobem zavolej a pozvi toto zvíře, které teď k Tobě velmi rádo přijde.
Seď v tichu a buď zvědavá kdo se objeví. Můžeš slyšet šustění v křoví, nebo jiné zvuky, které budou avizovat příchod tvého spojence. Můžeš najedou ucítít jeho přítomnost za zády, nebo se k tobě přibliží zhora. Vnímej okolí velmi pozorně a nech své zvíře přijít blíž. Svým způsobem se s ním pozdrav a vyjádři vděčnost za jeho přítomnost. Můžeš se ho zeptat, nebo si jen užívat jeho přítomnost, kvality a sílu, kterou od něj můžeš čerpat kdykoli si vpomeneš.
Dej si na setkání tolik času, kolik potřebuješ.
Až ucítíš, že je setkání u konce, pomalu se začni vracet do tady a teď. Zhluboka se nadechni, vydechni, protáhni se a otevři oči. Vítej zpátky.

Měj krásný den a pokud máš chuť, najdi si nějaký obrázek svého zvířecího průvodce a dej si ho třeba jako tapetu na mobil, nebo obrázek do diáře. Bude teď nějakou dobu v tvém životě. 

 

Krásný den

Gaia