Jak si tvořit svůj život I

15.01.2019 13:13

Přeji vám v novém roce hodně lásky, radosti, lehkosti, spokojenosti a ať se vám plní vaše sny. <3
Snění je věc, která dělá život plným energie a chuti něco tvořit. Vzpomínáte na své dětské sny? A dáváte si prostor i v dospělosti pro své snění? Máte představu, jak chcete žít? S kým a kde? A víte, že si svůj život můžete tvořit samy? Ano, jsme Tvůrkyně svého vlastního života a máme moc nad tím si ho opravdu vytvořit takový, jaký chceme.
Už před pár lety jsem zase začala snít a každý rok svým snům dávám život tvorbou nástěnky vizí, kde si zhmotňuji ve formě obrázků to, co bych ráda do svého života přinesla, nebo co bych chtěla změnit. Jak se chci cítit, kde a s kým chci žít, s kým spolupracovat, jak chci vypadat a co dělat. :-) Pro letošní rok už máme s partnerem hotovou společnou nástěnku vizí. Když jsem se dívala na svou loňskou, všimla jsem si, že mnoho mých snů se opravdu stalo skutečností. Tenhle nástroj má opravdu velkou sílu. Je to první krok, jak si začít tvořit svůj život.
Pokud máte chuť tvořit a měnit svůj život ke své spokojenosti, velmi doporučuji si takovouto nástěnku vytvořit. 

Chcete vědět jak na to?  

  1. Ujasněte si své záměry - udělejte si jasno v tom, co chcete! Vše totiž nejprve vznikne v mysli a teprve poté se to manifestuje ve fyzické realitě.
  2. Vyberte inspirující obrázky - nasbírejte si zajímavé časopisy z mnoha oblastí (bydlení, zdraví, cestování, finance, auta, sport, nebo cokoli se týká vašich koníčků) a vyberte z nich obrázky, které vás budou inspirovat a ladí s vámi. 
    Vyberte inspirující obrázky - nasbírejte si zajímavé časopisy z mnoha oblastí (bydlení, zdraví, cestování, finance, auta, sport, nebo cokoli se týká vašich koníčků) a vyberte z nich obrázky, které vás budou inspirovat a ladí s vámi. 
  3. Připravte si fotografie - můžete použít i fotografie sami sebe, lidí které milujete, popřípadě obrázky těch, s nimiž se chcete setkat nebo spolupracovat.
  4. Napište si nebo vystřihněte hesla, která s vámi rezonují.
  5. Připravte si materiál - velký karton tvrdého nebo balicího papíru, nůžky, pastelky, fixy a lepidlo. 
  6. Vytvořte si pohodovou atmosféru - nástěnku tvořte se svými blízkými, nebo si pro pro tvoření vytvořte příjemnou pohodu (čaj, hudba, vůně...)
  7. Pověste si nástěnku na zeď na místo, kde jí denně vidíte, při pohledu na ní se spojujte s emocemi, které chcete zažívat - to je snad to nejdůležitější.


Já se chystám tvořit život - a možná i nástěnku vizí ve skupince žen, které jsou podobně naladěné a to pravidelně od 14. února 2019. Bude se to dít v rámci mého nového kurzu Tvůrkyně života a pokud máte čas a chuť, můžete přijít i na samostatný večer Tvůrkyně života - úvodní setkání, která předchází tomuto kurzu.
 

Přeji vám krásné, radostné a tvořivé dny
Gaia