Jak si tvořit svůj život II - Spojení s lůnem

29.01.2019 14:18

Milé ženy, 

dnes bych tě chtěla pozvat k vedené meditaci, ve které se spojíš se svou obrovskou tvořvou silou tvého lůna. Můžete si ji udělat po přečetení tohoto textu, nebo si můžete stáhnout audionahrávku v mp3 formátu dole pod textem. :-)

 

Najdi si čas a prostor jen pro sebe a připrav si k ruce tužku a papír. Tuto meditaci můžeš provádět těsně předtím, než jdeš spát, nebo ráno po probuzení.

Pohodlně si sedni nebo lehni tak, abys měla rovná záda, a zavři oči. Zhluboka se nadechni a pomalu tiše vydechni ústy. Znovu se zhluboka nadechni a s výdechem nech veškerý stres a napětí ve svém těle, mysli i duchu odejít a rozplynout se, jako by to byla pára. Úplně se uvolni. Představ si, nebo vnímej, jak tvůj dech zvedá hrudník a spoj se se svým srdcem. Chvíli dýchej jen do srdeční čakry a představ si růžovou, nebo světle zelenou barvu a nech ji rozšiřovat do celého hrudníku.

Teď zaměř svou pozornost do bříška, do místa, kde je tvá děloha, tvé lůno. Všimni si, jak se tam teď cítíš. Je tam klid, teplo, možná ale také necítíš nic zvláštního. Jak se má tvá děloha, jsi právě v období ovulace, nebo krvácíš? Očekáváš menstruaci, nebo jí máš zrovna za sebou? Vnímej, jak se cítí tvá děloha a začni tam dýchat. Zhluboka se nadechni do svého středu a na chvíli zadrž dech. Soustřeď se na to, co cítíš. Pak pomalu z dělohy vydechni ven, vímej, jak vzduch proudí skrze tvou vagínu ven. Ještě několikrát se takto nadechni do své dělohy a výdech směřuj k matce zemi.

Dej si teď chvíli na to, abys svou dělohu pozvala k tomu, aby ukázala, co je teď pro Tebe v životě nejdůležitější. Důvěřuj, že to, co se dozvíš je právě to, co teď potřebuješ slyšet, cítít, nebo vidět. Otevři se svému vnitřnímu hlasu, své hluboké ženské moudrosti.

Vzpoměň si na nějakou oblast ve tvém životě, kde bys ráda udělala změnu, nebo si chtěla vytvořit jinou realitu. Může se to týkat místa, kde žiješ, vztahů, nebo svého životního poslání. S pocítem naladění na své lůno teď můžeš požádat o vedení v této záležitosti. Nech, ať tě tvá vniřní moudrost vede a naslouchej vhledům, které mohou přijít jako pocity, obrazy, zvuky, nebo nápady na to, co je teď důležité udělat. Zapamatuj si je, aby sis je mohla po návratu zapsat. Dej si na to tolik času, kolik potřebuješ.
Až ucítíš, že je proces u konce, pomalu se začni vracet do tady a teď. Zhluboka se nadechni, protáhni se a otevři oči.
Nyní si můžeš zapsat cokoli, co považuješ za důležité na připravený papír.
Měj krásný den, nebo noc ve spojení se svým lůnem. 

Podobné meditace, jako je tato budou nedílnou součástí mého nového pětiměsíčního kurzu Tvůrkyně života, kam se ještě v těchto dnech můžete přihlásit. Učiňte tak nejlépe do 31.1.2019, kurz ze již zaplňuje. 

Gaia

Meditace Spojení s lůnem

* indicates required
Email Format