Jak tvořit a mít krásné a naplňující vztahy? Jednoduše. ;-)

10.07.2019 15:14

Zdá se ti, že tvé vztahy nejsou podle tvých představ? Také se často ve vztazích trápíš, nebo něco řešíš a tvá pozornost jde tedy tímto směrem? Zaměř pozornost naopak na to, aby tvoje vztahy kvetly, byly radostné a vyživující. Jak na to? 

1. Miluj sama sebe na prvním místě - vztah není o tom být s tou správnou osobou, ale o tom být taková, jaká toužíš být. :-)
2. Buď přítomná - když jsi se svými blízkými, buď opravdu s nimi. Odlož svůj telefon a bud jsi jistá, že ti nic neuteče. ;-)
3. Přijetí - láska je o oceňování, nikoli o vlastnění. Zapomeň na to, jací tví blízcí mají být, ale miluj je takové, jací jsou. :-D
4. Zvol si lásku - jednoduše se rozhodni, že si vybíráš lásku každý den, i když je to pro tebe těžké. <3

 

Přeji, ať ti praktikování dělá radost a brzy přijdou první výsledky. :-)

Pokud ti domácí cvičení na zlepšení vztahů nestačí, nebo bys ráda podpořila svou ženskou energii v tomto tématu, zvu tě na celodenní workshop Tvůrkyně života II Vnitřní muž, vnitřní žena 14. prosince v Praze, kde se tématem harmonizace mužsko-ženské polarity budeme velmi intenzivně zabývat. Vytvořím prostor i pro nahlédnutí do tvého nitra, prozkoumání svého nastavení a otevření se důvěře v muže včetně nádherného rituálu uctění mužů. Přihlásit se můžeš zde  

 

A vaše vztahy kvetou a voní co nejpříjemněji

Gaia