Léčení ženské linie

12.03.2019 15:02

Pro každou ženu je velmi důležitá její ženská linie. Ženská linie je řada žen, našich předkyň, díky kterým jsme tady. Když se byla počata vaše matka, a vytvořilia se jí vajíčka v těle, už jste byly zárodkem v jejím lůně. Přebíráme a nasáváme dary i zranění od našich matek, babiček, prababiček...

Vidím sama na sobě i na ženách, které provázím, jak je pro ně léčivé, když dokážou přijmout dary svých předkyň a zároveň jim odevzdat to, co není naše. Mnoho zranění patří jim a my to dál nést sebou svým životem už nemusíme. 

Mám pro tebe cvičení, které si můžeš udělat sama doma, nebo s kamarádkou: 

"Nejprve si pusť dvě písničky, které se ti líbí a zatanči si, aby sis zvědomila svoje tělo. Potom si na chvíli sedni v tichu a jen se nalaď na svoje tělo, svoje srdce a břicho. Vnímej pocity v těle a svůj dech. Potom si vezmi tužku a papír a napiš všechny dary a krásné vlastnost, které jsi dostala od maminky, babičky, prababičky. Dej si na to dost času. Až budeš hotová, podívej se znovu do své linie a všimni si břemen, které cítíš, že neseš a které ti nepatří (např. moje babičky si nemohla vzít muže, kterého milovala) a napiš si je. Pak si představ, že před tebou stojí maminka a ty jí můžeš poděkovat za všechny dary a nahlas to udělej (pokud pracuješ s kamarádkou, ona tvou matku na požádání ztělesní), vrať jí také všechno, co ti nepatří a nech volný průběh vašemu setkání, možná se budete chtít obejvou, držet se na chvíli za ruce. Totéž udělej i se svou babičkou. Představ si potom zástupkyni tvé ženské linie, která je tvým zdrojem, která tě vyživuje a dává ti sílu. Přijmi její požehnání a uvolni se do její náruče. Dej si tolik času, kolik potřebuješ a pak se vrať zpátky do přítomnosti. Všimni si, jak se teď cítíš a také si všimni, co se bude dít ve vztahu s tvou matkou ve skutečnosti. :-)"


Pokud se vám někdy naskytne možnost projít ritálem uctění ženské linie, určitě si ji nenechte ujít. :-)
Přeji vám vděčnost za dary, které vám vaše předkyně předaly!
Gaia