Meditace posvátné Země 21.12.16 - proběhlo

13.12.2016 15:29

Rozhodli jsme se pro Vás uspořádat krásnou a velmi příjemnou společenskou meditaci Posvátné Země. Využijeme sváteční čas slunovratový pro oslavu našeho spojení se sebou, s matkou Zemí a s ostatními. Tato meditace je jedna z mých oblíbených, je taneční a uvolňující. Přináší mi radost a spojení se svým tělem. Gaia

Co váš čeká?
Uvolněte se ze stresu a každodenních starostí, které vám brání užívat si plně života. Během jedné hodiny zrelaxujete svou mysl i tělo pomocí třesení uvolňujícího všechna svalová napětí, díky tanci, klidu a objetí.

Tato společenská meditace nás spojuje s naší nádhernou planetou Zemí a plným uvědoměním toho, jak důležitá pro naše životy je. Ukazuje nám, že základní předpokladem zodpovědnosti a starosti o ni, je dát opravdovou pozornost nám samým. Každý z nás dokáže být původcem změny, když se podívá dovnitř sebe a když otevře své srdce – sobě, druhým a naší posvátné Zemi.

Tuto meditaci vytvořil Veeresh na holandské Humaniversity s tímto poselstvím: “Tato Země nepatří nám, my patříme této Zemi”.

Po meditaci nás čeká sdílení v kruhu a ochutnávání dobrot, co kdo přinese. :-)

Meditaci povede Gaia a Manu (facilitátor AUMu a Posvátné Země)

Kde: Centrum Equilibre, Orelská 11
Kdy: 21.12. od 18hod, předpokládaný konec ve 21hod
Cena: 250 Kč