Mohendžodáro, 3. ásana - Pohled do vesmíru v Equilibre 11.8.

10.08.2015 14:17

Léto v plném proudu, přijďte načerpat energii v ženském kruhu, spojit se se zemí a otevřít se více svojí intuici. 3. ásana Mohendžodáro - Pohled do vesmíru: aspekty herečka a hysterka. Budeme pracovat s našimi emocemi - pro nás ženy tolik esenciální! Toužíš po chvilce pro sebe a po znovupropojení se svým nitrem? Jsi vítána!

Setkáme se v podpůrném ženském kruhu, budeme tančit, meditovat, sdílet, pracovat s pánevním dnem a učit se pracovat s vlastní energií, prohlubovat prožitky v ásaně Pohled do vesmíru a rozšiřovat svoji celistvost skrze aspekty herečka a hysterka. Kurz je vhodný i pro začátečnice.

Pokud cítíš volání po rozvinutí svého ženského potenciálu, své krásy, citlivosti, jemnosti a něhy, zároveň divokosti, nespoutanosti a vášně, jsi tu na správném místě. Největším darem, co si můžeme dát je čas pro sebe a bytí s ženami - abychom pak mohly být naplno s našimi muži! :-)
 
Kdy a kde: úterý 11.8. od 18-21 hod, Centrum Equilibre

Sebou: pohodlné ženské oblečení ve kterém se cítíte krásná, šátek na oči, vodu na pití, něco malého na společné mlsání - ovoce, oříšky 
Cena: 400Kč

 

Těším se na Vás

Gaia

 

Mohendžodáro 3. ásana 11.8.2015

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: