Mohendžodáro, 4. ásana - Šťavnatá joni v Equilibre 25.8.

12.08.2015 10:29
Léto přeje šťavnatému ovoci a tak i téma tohoto setkání bude šťavnaté :-). Přijďte oživit svou 1. čakru, spojit se se zemí a rozproudit svojí sexuální energii. 4. ásana Mohendžodáro - Šťavnatá joni: aspekty milenka a prostitutka. Budeme pracovat s naší sexualitou - pro nás ženy naprosto základní! 
 
Setkáme se v podpůrném ženském kruhu, budeme tančit, meditovat, sdílet, pracovat s pánevním dnem a učit se pracovat s vlastní energií, prohlubovat prožitky v ásaně Šťavnatá joni a rozšiřovat svoji celistvost skrze aspekty milenka a prostitutka. Kurz je vhodný i pro začátečnice.
 
Pokud cítíš volání po rozvinutí svého ženského potenciálu, své krásy, citlivosti, jemnosti a něhy, zároveň divokosti, nespoutanosti a vášně, jsi tu na správném místě. Toužíš po chvilce pro sebe a po znovupropojení se svým nitrem? Jsi vítána! Největším darem, co si můžeme dát je čas pro sebe a bytí s ženami - abychom pak mohly být naplno s našimi muži! :-)
 
Kdy a kde: úterý 11.8. od 18-21 hod, Centrum Equilibre
Sebou: pohodlné ženské oblečení v červené barvě ve kterém se cítíte sexy (možno i jiná barva), šátek na oči, vodu na pití, něco malého na společné mlsání - ovoce, oříšky, meloun :-)
Cena: 400Kč
 
Přihlašte se přes formulář.
 
Těším se na Vás
Gaia