Mohendžodáro od října 2018, čtvrtky od 18 hod, kurz naplněn

20.08.2018 13:53

Milé ženy,
od října otevřu nový kurz Mohendžodáro pro ženy. V tomto kurzu rozvinete svoje ženství - laskavost, intuici, komunikaci a sexualitu, objevíte svoje nové kvality a spojíte se s tělem.

Setkávat se budeme každý týden ve čtvrtek v uzavřené skupině žen. Vydáme se společně na cestu prozkoumávání ženských aspektů a rozvíjení svého ženského potenciálu, kdy budeme objevovat a necháme rozkvést svou ženskost, sebevědomí, naučíme se pracovat se svou energií, cítit svoje tělo, důvěřovat svojí intuici, rozvíjet sebelásku a pracovat se svými emocemi. Můžete se také těšit na ženské sdílení, spontánní tanec, meditace a další kouzelné věci, které nás společně čekají. Vytvářím prostor pro ženy, které se chtějí rozvíjet, být šťastné, spokojené, láskyplné a chtějí se cítit dobře. To vše v nádherném, ženském, podpůrném prostoru centra Maitasuna.

Při setkáním se naučíme ásany Mohendžodáro, budeme pracovat s pánevním dnem, navzájem se inspirovat, podporovat, posilovat a obohacovat. To vše, abychom se více spojily samy se sebou a byly celistvé, šťastné, spokojené a zářící.
Kurz je vhodný pro všechny ženy.

Pokud cítíš nějakou stagnaci ve svém životě, málo radosti, nenaplněné vztahy a také pokud chceš rozvinout více své ženství, krásu, citlivost, jemnost a něhu, zároveň divokost, nespoutanost a vášeň, jsi tu na správném místě. Toužíš po čas pro sebe a po znovupropojení se svým nitrem? Jsi vítána! Největším darem, co si můžeme dát je čas pro sebe a bytí s ženami - abychom pak mohly být naplno šťastné a naplněné s našimi muži! 

Kdy: čtvrtek 18-20:30 hod (2,5 hodiny), 4.10.2018 - 7.2.2019, celkem 17 setkání (kromě 11.10. a 27.12.)

Kde: Prostor 8, Šmilovského 1437/8, Praha 2 - Vinohrady
Sebou: ženské oblečení, nejlépe sukni, nebo šátek       
                        
Cena: 6500 Kč.

Pro přihlášení je třeba zaplatit zálohu a vyplnit formulář.
Zálohu 2000 Kč pošlete na číslo účtu 2500734384/2010, do poznámky napište "MOH a Vaše jméno". Potvrzení platby a příhlášení vám potvrdím najednou po jejím zaplacení. 
Přihlášením souhlasíte s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s vašimi údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na Vás
Gaia