Moje cesta srdce <3

21.10.2019 08:25

 

Vím, že potřebuji mít ve svém životě čistě ženská setkání, večery a víkendy, které mě naplňují, protože jinak bych neměla energii na svou rodinu, ani projekty. Ženský kruh mě podporuje, inspiruje, spojuje s mou hlubokou ženskou esencí a také mě nabíjí a vrací mě k tomu, co je opravdu důležité. :-D Je to jako červený stan, kdy ženy trávily společně čas a sdílely svoje životy. 
Mým záměrem, je vytvářet prostor pro ženy, které cítí, že je ženský kruh podporuje a že tam mohou spočinout a zažít to, co ve smíšené společnosti nezažijí - bezpečí, přijetí a uvolnění. Společně jsme doma. <3
Za tu dobu, co jdu cestou ke své ženské podstatě, jsem pocítila největší sílu pro transformaci a můj život v srdci. Proto se tomuhle tématu na svých kurzech pro vás věnuji opakovaně, ale tentokrát ještě trochu jinak. Prožitkově, i prakticky. ;-)

Moje cesta srdce
Když jsem poprvé přijela na svůj první workshop 4. čakry - Z hlavy do srdce s mou učitelkou Sugandho, první dva dny jsem jenom plakala a cítila obrovskou fyzickou bolest v hrudníku. Vůbec jsem nechápala, co se to děje. Časem mi to došlo. Bylo tam tolik zranění, která byla zakonzervována a ve svém životě jsem svému srdci v podstatě nedávala prostor. Tehdy to bylo plných pět dní prostoru pro moje srdce - bolest, smutek, slzy, ale i hluboký pocit sounáležitosti s přírodou, ostatními, obrovské uvolnění se do prostoru mimo čas (srdce nezná čas) a prožitek dosud nepoznané radosti. Opravdu velká škála emocí a bezčasovosti.  Odnesla jsem si pocit, že mám ve své hrudi obrovsky silný magnet a nástroj pro skutečnou transformaci. Transformaci všeho - mých bolestí a strachů, vztahových nedorozumění, zranění z dětství, ale i zdroj pro každodenní život (například co dělat, když se na mě oboří důchodkyně v metru kvůli odsunuté tašce, kterou mi hodila na klín - potřebovala pozornost). Je to studnice soucitu a laskavosti k sobě, ale také ostatním. 
Jak to tedy prakticky funguje? 
Každý den medituji, dávám si čas pro sebe a důvěřuji svému srdci natolik, že se jím nechám vést v každodenním životě, ale i v důležitých rozhodnutích v životě. A někdy je to opravdu hluboká důvěra. :-) Dávám svému srdci prostor - to znamená, že ho dávám na minimálně stejně důležité místo, jako mozek/mysl. A to už je výzva. :-D
A jak to máš ty? Daří se ti v životě plynout a vnímáš že jsi vedena intuicí a jdeš svou cestou srdce? Poznáš to tak, že vše se děje hladce, s lehkostí a radostí. <3

Jestli se chceš a potřebuješ se svým srdcem znovu spojit, vyživit se v čistě ženském kruhu a dát svému srdci prostor a důležitost, můžeš tento týden hned dvakrát. ;-)
Ve středu 23.10. večer na workshopu Milovaná a milující žena a nebo můžeš sobě a svému srdci věnovat celý sobotní den 26.10. na workshopu  Tvůrkyně života I - Láska k sobě .
Budu se na vás těšit. <3
Gaia