Moje mateřství

22.07.2020 14:26

Moje energie teď proudí do nejnádhernějšího "projektu", který jsem zatím poznala - mateřství. V tuhle chvíli jsem v devátém měsíci těhotenství a chystám se a těším na krásný a jemný porod.

Jsem nesmírně vděčná za posledních deset let mé práce na sobě, protože jsem si ani v nejtajnějších snech nedokázala představit, jaké to je, nosit v sobě nový život. Uvědomuji si až teď, jak je mateřství v životě ženy důležité. Je to jedna z velkých kostek do mozaiky celistvé ženy. To vnímám už teď, přesto, že je naše miminko teprve v bříšku.  Těhotenství je opravdu požehnaný stav a já cítím, jak se propojuji se svou božskou podstatou skrze vděčnost svému tělu za zázrak stvoření nového života.    Vnímat miminko a nový život v těle prožívám jako totální radost a cítím se prostoupená světlem. 
Za své mateřství vděčím i metodě PSYCH-K, která pracuje s podvědomím a díky které jsem byla schopná změnit svá omezující přesvědčení. Na jednom sezení před dvěma lety se mi objevilo přesvědčení, že pro mě není bezpečné být matkou. Tehdy jsem se rozhodla, že si toto téma zpracuji. Pak už to šlo sice pomalu, ale jistě. Plánování svatby, postupné otevírání se a uvolňování těla do tématu mateřství. Po našem svatebním rituálu vloni v srpnu jsem cítila, že miminko může přijít. Spojovala jsem se sním a dostala jasnou zprávu, že už chce být s námi. Do dvou měsíců jsem otěhotněla ve svých 42 letech.


Před pár lety jsem objevila jedno ze svých poslání - žít v dlouhodobém naplňujícím, obohacujícím a podporujícím vztahu s mužem. Nevěděla jsem, jak na to, moje pozornost byla totiž upřená k nefunkčním vztahům.
V mých deseti letech po odchodu mého táty od naší rodiny a velmi náročného dospívání jsem se zařekla, že než tohle (zůstat sama s dětmi a způsobit jim takové trauma), tak raději nic. Do svých 39 let jsem díky této kletbě nepotkala muže, který by mě chtěl za ženu, natož se mnou mít dítě/děti.
Před třemi lety jsem si, po dlouhé cestě ke svému snu, životního partnera přitáhla a i díky němu jsem teď v očekávání miminka. Tehdy se to ale nestalo náhodou, moje záměry byly jasné a moje kultivace ženské energie velmi intenzivní. 

Momentálně jsem totálně ponořená v rodinném životě a nesmírně mě to naplňuje a moc se těším, co mi další měsíce přinesou. Rozhodla jsem se teď svoje aktivity zastavit a plně se věnovat sobě, miminku a svému muži.     

 

Přeji vám krásné, radostné léto plné živosti a lásky 

Gaia