Organizuji: 4. čakra se Sugandho, Alchymie lásky

16.10.2018 13:05

"Sugandho je moje průvodkyně na mé cestě od roku 2010. Její workshopy mi přinesly do života více vědomí si toho, co se ve mě skutečně děje a jak ovlivňovat to, co v životě prožívám. Práce se Sugadnho rozšířila škálu mého prožívání a díky tomu jsem se stala živější, plná energie. Dovedla mě k tomu, že žiju život, jaký si přeji, s vědomým partnerem a naplňujícími vztahy s rodinou i přáteli. Zvedlo se mi sebevědomí a vnímavost k sobě samé. Více už potřebujete objevit sami. :-)
Je to hlavní důvod, proč její workshopy už více jak 2 roky organizuji. Vím, že přináší do života skutečnou změnu, meditaci a vědomí."
- Gaia

 

Alchymie lásky: Prožitek duchovního srdce se Sugandho, 22.-25.11.2018

Srdečně vás zveme na workshop 4. čakry se Sugandho.

Navzdory mnoha technickým vymoženostem moderního věku, které nám zpříjemňují život, jsou naše životy hektičtější a emocionálně náročnější než dříve. Rodina, zaměstnání i vztahy pro nás představují práci na plný úvazek. Důsledkem drtícího moderního způsobu života jsou srdeční onemocnění, vysoký krevní tlak a úzkosti. Za těchto podmínek může naše fyzické i duchovní srdce velmi snadno vyhořet.

Na tomto semináři dáme našim srdcím dovolenou. Dovolíme si uvolnit vrstvy fyzického a emocionálního stresu. Naučíme se, jak můžeme svá srdce s pomocí čakrové mapy podpořit v každodenním životě. Znovu se spojíme se schopností léčení, kterou v sobě všichni přirozeně máme.

Aby naše srdce zůstala lehká, naučíme se, jak pro sebe vytvářet zdravé hranice v denním životě a jak svá srdce různými způsoby posilovat. Můžeme najít nové cesty, jak milovat sami sebe, stejně jako milovat ostatní.

A pak, když vytvoříme pro naše srdce tu pravou atmosféru, aby mohla vibrovat a bít ve svém přirozeném rytmu, otevřeme se prožívání kvalit srdce: lásce, teplu, oddannosti, soucitu, hravosti a tichu.

Když vše přestaneme kontrolovat hlavou, budeme překvapeni… Život je mnohem jednodušší, spontánnější a uvolněnější, než si myslíme.

Těšíme se na vás a přejeme krásné dny.

Více praktických informací a přihlášku naleznete zde.