Organizuji: Workshop 1.čakra ze Sugandho 12.-15.4.2018

09.03.2018 11:26

OD STRACHU K LÁSCE: OTEVŘENÍ SE ŽIVOSTI 

V dubnu začneme se Sugandho novou čakrovou cestu a bude to hned od kořenů. První čakra je o naší životní energii a o kvalitě této životí energie, která může volně proudit naším tělem jako čerstvý pramen vody. Budeme prozkoumávat naše spojení se zemí, rytmus života a smrti a strachy, které jsou s těmito tématy spojeny.

Srdečně vás zveme k prozkoumání vaší první čakry v bezpečném a láskyplném prostředí, které Sugandho vytváří.  

V dubnu začneme se Sugandho novou čakrovou cestu a bude to hned od kořenů. První čakra je o naší životní energii a o kvalitě této životí energie, která může volně proudit naším tělem jako čerstvý pramen vody. Budeme prozkoumávat naše spojení se zemí, rytmus života a smrti a strachy, které jsou s těmito tématy spojeny.
Srdečně vás zveme k prozkoumání vaší první čakry v bezpečném a láskyplném prostředí, které Sugandho vytváří.  

 

Na cestě objevování našeho vnitřního světa se nevyhnutelně musíme setkat se základním problémem – strachem. Strach je tak neviditelný a přece má tak obrovskou moc zabránit nám v tom, abychom v životě cítili uvolnění a radost. Co dělat, když se objeví strach? Uniknout, schovat se před nebezpečím a čekat až strach sám od sebe zmizí? Anebo posunout hranice, které náš strach vytváří?

Tento seminář nabízí láskyplné a pečující prostředí k tomu, abychom se mohli potkat se třemi základními lidskými strachy: strach ze zešílení, strach ze smrti a strach ze sexuality. Každý z těchto strachů nás vezme na cestu objevování a předefinování limitů, které na nás byly uvaleny v dětství.

  • Tím, že si umožníme zbláznit se a zdivočet vědomě, mnoho z našich zkostnatělých limitů samo odpadne. Může se tak uvolnit prostor pro více spontaneity, kreativity, lásky a smíchu.
  • Na strach ze smrti se podíváme z úplně jiného úhlu: smrt jako vyvrcholení života, jako oslava. Podle Osha smrt zrcadlí způsob, jak žijeme. Život a smrt nejsou oddělené a smrt můžeme chápat spíše jako nový začátek než jako konec.
  • Třetímu strachu – strachu z orgasmu a sexuality