Pečující luna v rybách

13.09.2019 10:26

S pozdně letní rychlostí se blíží úplná luna, která nastane v sobotu 14. 9. 2019 brzy ráno. Tentokrát pocítíme léčivou sílu ryb a v kombinaci s pannou pak můžeme tuto energii využít na odpouštění, sebepřijetí a harmonizaci těla i duše. Určitě je velmi důležitá péče o svoje nitro a tak je nanejvýš vhodná procházka v přírodě, zastavení se, meditace, nebo sdílení se svými blízkými nad šálkem lahodného čaje.  

Úplněk vnímám jako vrchol celého měsíce a jeho tvořivou energii můžeme využít na ujasnění toho, kam v září směřujeme, jaké máme cíle a dát jim prostor ve svém rozjímání. Jak se chci cítit, co chci zažívat? Představte si sami sebe, jak chcete žít, s čím chcete ráno vstávat a proč chcete právě tohle. Vyšlete tyhle obrazy protkané vašimi pocity a emocemi vzhůru s žádostí o podporu Luny, živlů a dalších vašich pomocníků.  
Tvoříme si svůj život každý den, tím, kam směřujme naše myšlenky, zda máme čas na důležité věci a jestli je opravdu děláme a jestli je děláme s radostí a láskou pro sebe i své okolí. A třeba i pro naši planetu. 
Vděčnost je ctnost, která vám ukazuje cestu, zda jdete správně. Za co všechno jste dnes vděčni? Za co můžete poděkovat vašim blízkým?
Přeji vám, ať je každý den posvátně obyčejný a ať vás láska provází na každém kroku.