Spojení s ženskou podstatou

16.09.2016 07:12

Ráda bych se zamyslela nad tématem ženské esence. Kultivaci svojí ženské energie a tím i léčení ženství ve svém rodě se věnují asi 10 let. Je to cesta, která je krásná, objevná, místy trnitá, ale cítím, že jdu správným směrem. Objevuji a prozkoumávám ženské aspekty a každý měsíc se díky menstruačnímu cyklu znovu spojuji se všemi čtyřmi archetypy ženy (panna, matka, čarodejnice, vědma). Znovu a znovu objevuji z větší hloubky své skryté poklady i stíny, odhalují závoje, které mi brání žít svou čistou ženskou esenci. Když se podívám na svoje fotky před pěti lety, vidím i já obrovskou změnu. Cítím, jak zraju v dospělou ženu, i když už dávno žiju v dospělém těle. 

O prázdninách jsem měla se potkala s ženami v kruhu (s mými blízkými ženami i v rámci mých kurzů) a uvědomila jsem si, jak jsou pro mě ženská setkávání důležitá. Nedovedu si bez nich svůj život představit. Tolik výživy, podpory, inspirace a sounáležitosti, kterou je možné zažít pouhým setkáním žen a vytvořením láskyplného prostoru pro sdílení a skutečné potkání se. 

Vnímám, jak naše ženská jednota nás vyživuje, podporuje a kultivuje. Na kurzech jsem svědkem proměn žen v nádherné bytosti, které září, jsou šťastnější, spokojenější, spojené samy se sebou. Ženám se mění vztahy s partnery, jak se spojují se svou ženskou podstatou. Je mi velkým potěšením být průvodkyní na cestě žen a věřím, že díky tomu bude svět krásnější a láskyplnější.

 

3 tipy, jak se spojovat se svou ženskou esencí:

1. Známé, ale už méně praktikované. Měj sama sebe na prvním místě a každý den se věnuj tomu, co Tě baví, naplňuje a přináší radost. Nikdo jiný nemůže tvoje potřeby naplnit. Ty sama jsi zodpovědná za to, jak se cítíš.

2. Spojuj se s přírodou, s matkou zemí, s živly a prožívej svůj menstruační cyklus se všemi archetypy.

3. Měj skupinu blízkých žen (alespoň 4), se kterými se pravidelně scházíš, sdílíš svůj život a to, co prožíváš. Můžeš chodit i do uzavřené skupiny žen, kde najdeš stejnou kvalitu, v září se vždy otvírají nové možnosti. Pár posledních míst zbývá i na mém kurzu.

 

Krásné dny přeji

Gaia