Tvůrkyně života I - Láska k sobě, celodenní workshop, sobota 26.10. 2019 - proběhlo

11.10.2019 14:36

"Tvůrkyně života je nejlepší cesta, jak se stát jemnou, laskavou a zároveň silnou ženou plnou života!"

Srdečně tě zvu na celodenní workshop Tvůrkyně života I - Láska k sobě, kde můžeš v bezpečném prostoru žen objevovat svůj plný ženský potenciál.

 

Tento den věnuji sama sobě a také všem ženám, které chtějí žít ve spojení se sebou, svým nitrem, duší, tělem a také matkou zemí. Tato spojení jsou základem pro rozvoj čehokoli dalšího ve tvém životě. Z tohoto základu můžeš růst, kvést a vonět, jako roste rostlinka z výživné půdy. ♥ Budeš mít prostor se sama spojit se svými zdroji a mít tak více energie do svého běžného života.  :-)

 

Na workshopu se ponoříme do témat: láska, sebeláska, láska a přijetí, otevření se naplňujícím vztahům s muži a také archetyp Velké matky..  Otevřeme i téma životní síly - sexuality a jak ji v ženské jemnosti rozvíjet tak, abychom se cítily naplněné. Provázet nás bude tanec, meditace, sdílení, dotek, sebedotazování a oltář hojnosti, který si společně vytvoříme. :-P

 

Bezpečný prostor pro tebe bude držet Gaia Kamila: "Vytvářím podpůrný, přijímající a posvátný prostor pro všechny ženy, které jsou ochotné přinést do kruhu sami sebe a se zvědavostí prozkoumávat svá ženská témata, dary a kvality. Pracuji s čakrovou mapou, která ti lépe pomůže orientovat se ve svých tématech. Do tohoto posvátného ženského prostoru můžeš vnášet své otázky, obavy, prožitky, porozumění a společně tak tvořit léčivý kruh, který slouží pro každou z nás i pro kolektivní ženské vědomí. Na kurzu zažiješ hlubší spojení se sebou, s ostatními ženami a také sílu a podporu všech žen. Dostaneš i praktické návody, které si můžeš odnést do svého každodenního života. Projdeme společně i krásným rituálem. Bude mi ctí tě na tvé vlastní cestě provázet. Moc se na Tebe těším."

Gaia

Na této tvé jedinečné osobní hluboké cestě se budeš učit:

  • Jak nechat svou ženskou esenci ještě více rozvkést.
  • Být viděna a vnímána jako ŽENA.
  • Najít vnitřní klid a spojení se svou intuicí.
  • Otevřít svoje srdce lásce k sobě a ostatním a zároveň lásku přijímat.
  • Propojovat se se svým tělem a vnášet do něj živost.
  • Jak tvořit svůj život podle svých představ.
  • Uvolnit se a jen tak být.

Pokud v tobě nějaká věta zarezonovala, nebo cítíš volání ke spočinutí v ženské energii, moc ráda tě na transformačním víkendu uvidím. <3

Kdy: 26. října 2019 od 9:30 a 19 hod

Kde: Prostor 8, Šmilovského 1437/8, Praha 2 - Vinohrady

Kurz Tvůrkyně života je určen pro všechny ženy s respektem k tomu, kde se každá z vás nachází.    

                      
Cena: 1600 Kč  

Po vyplnění závazné přihlášky a zaplacení kurzovného 1600 Kč na účet 2500734384/2010 (do poznámky uveď TŽL + tvé jméno) obdržíš informace o potvrzení platby a rezervaci místa. Počet míst je omezen kapacitou prostoru, proto se hlaste co nejdříve.

Přihláška k vyplnění zde

Přihlášením souhlasíš s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s tvými údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na společnou tvořivou cestu :-)
Gaia