Vnitřní muž, vnitřní žena, celodenní workshop pro ženy, sobota 14.12. 2019 - proběhlo

09.12.2019 15:40

"Cesta ženy je nejlepší cesta, jak se stát jemnou, laskavou a zároveň silnou ženou plnou života!"

Srdečně tě zvu na celodenní workshop Naplněné vztahy a partnerství (vnitřní muž a vnitřní žena).

  • toužíš po harmonickém partnerském vztahu? Pro zadané i single.
  • chceš aby tvůj partnerský vztah byl naplňující a plný lásky?
  • cítíš, že tvůj vztah by mohl být lepší?
  • chceš mít ve svém životě dávku hluboké relaxace a odpočinku?
  • potřebuješ v adventním čase vypnout a věnovat si čas jen pro sebe?
Přihlaš se na poslední chvíli na jedinečný workshop, kde celý den budeme věnovat tématice partnerských vztahů. Odneseš si pocit, že máš dost síly a lásky svůj vztah oživit, případně otevřít prostor pro nového muže (pro single ženy).

 

Proč dělám tento kurz?

Pro mnoho žen je vztahování se jednou z nejdůležitějších věcí v životě. O to víc je smutné, že opravdu krásných a naplňujících vztahů je v naší společnosti pomálu. Naše partnerství je odrazem vztahu našeho vnitřního muže a vnitřní ženy. Proto věřím, že aby nastala v tvém životě změna, jakou si přeješ, je to hlavně o tobě a tvém vnitřním muži - o vztahu tvých vnitřních částí muže a ženy. Proto se zaměříme na harmonizaci těchto dvou dokonalých polovin v tobě a díky tomu se tvoje vnější vztahy mohou začít měnit.

Kurzy pro ženy otvírám už šestým rokem a jsem opravdu nadšená, jak je každá žena sebevědomější, přitažlivější, živá, radostná a šťastná. Jen taková žena může být zdravá a užívat si života partnerství.

 

Pro koho je tento celodenní workshop?

Kurz je pro všechny ženy, které chtějí žít v naplněném vztahu, kde je láska, podpora, respekt a pochopení.

  • Potřebuješ zjistit, co ti brání, abys měla vedle sebe muže, který se k tobě perfektně hodí?
  • Jsi single, nebo tvůj vztah nefunguje jak by sis přála? Objevíš v sobě potenciál a sílu, jak to změnit.
  • Připadá ti, že máš moc mužské energie a ráda bys ji zjemnila? Zároveň tě už nebaví upadat do oběti a chceš být respektována?

Zharmonizujeme mužskou a ženskou polaritu tak, abys dokázala zdravě a vědomě využívat obě. Tenhle workshop tě podpoří kdekoli na tvé cestě, abys lépe pochopila tajemství naplněného vztahu.

 

Pro koho workshop není

Pro ty ženy, které si myslí, že se musí změnit jejich muž a všechno okolo, aby byly šťastné. A taky pro ty, které nejsou ochotny podívat se dovnitř a prozkoumat svá omezení a přesvědčení, která jim brání mít takový vztah, který si přejí.


Co ti workshop přinese?

  • Pochopíš svou vnitřní vztahovou mapu

Pochopíš dynamiku vztahů mezi muži a ženami a prohloubíš v nich více pochopení a harmonie. Najdeš větší rovnováhu ve všech svých ženských rolích a naučíš se praktické techniky pro zlepšení každodenního partnerského a vztahového života.

  • Naučíš se kde jsou tvé hranice a aby byly respektovány

Začneš vnímat svou hodnotu a vyjadřovat ji tak, aby tě ostatní respektovali.

  • Převezmeš svou polovina zodpovědnosti za tvůj vztah je na tobě

Tvoje nespokojenost ve vztahu je i tvým dílem, ty ho z přesné poloviny tvoříš se svým mužem. Tohle je jeden z nejklíčovějších úspěchů naplněného vztahu. Tvůj muž totiž reaguje i na tebe a podle toho se chová. Když doma nenachází milující ženu, tak ..... (doplň svou zkušenost)

  • Pochopení mužské energie

I když jsme ženy, každá z nás má v nějaké míře mužské kvality, kterými jsou například: postavit se za sebe, schopnost nastavit si hranice, odvaha, plánování, rozhodnost, důslednost, nebo orientační smysl. Tyto kvality můžeme, ba dokonce musíme mít v repertoáru, protože jinak je nebude mít ani náš partner.

 

Co říkají ženy z mých kurzů?

"Milá Gaio, chcela by som poďakovať za tvoju energiu, ktorú venuješ ženám. Je to veľmi záslužná práca. V našom živote je toľko témat. Bolo pozoruhodné ich preskúmavať v kruhu žien, kde som sa cítila bezpečne a zároveň sama so sebou v spojení a naladená. Tanec, meditácia a preskúmavanie různych tématech bola zaujímavá cesta. Ďakujem ti za ňu.
Ako sama hovoríš ,,vztah není o tom být s tou správnou osobou, ale o tom být taková, jaká toužíš být."
(Klaudia)

"Jsem moc vděčná, že nás provázíš, jsem dost nadšená, i když to třeba nějak okatě neprojevuju. :-)" (Irena)

"Milá Gaio, moc Ti děkuju za jemné vedení a přijetí každé z nás. Cítím z tebe pokoru a pochopení každé ženy, která usedne do kruhu pod tvým vedením. Díky tomu se beze strachu odevzdávám každé meditaci a s vděčností přijímám vše, co má přijít. Děkuji Ti moc za to, co děláš a za tvoji podporu na mé cestě k sobě." (Markéta)

 

Kdy: 14. prosince 2019 od 9:30 - 18 hodin

Kde: Centrum AVASA, Křižíkova 19, Praha 8

Cena: 2000 Kč 

 

Po vyplnění přihlášky a zaplacení kurzovného 2000 Kč na účet 2500734384/2010 (do poznámky uveď TŽ + tvé jméno) obdržíš informace o potvrzení platby a rezervaci místa. Počet míst je omezen kapacitou prostoru, proto se hlaste co nejdříve.

Přihláška k vyplnění zde.

Přihlášením souhlasíš s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s tvými údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na společnou tvořivou a transformativní sobotu :-)
Gaia

 

Kdo je Gaia Kamila Pospíchalová

 

Gaia k tomuto kurzu: 

"Vytvářím podpůrný, přijímající a posvátný prostor pro všechny ženy, které jsou ochotné přinést do kruhu sami sebe a se zvědavostí prozkoumávat svá ženská témata, dary a kvality. Pracuji s čakrovou mapou, která ti lépe pomůže orientovat se ve svých tématech. Do tohoto prostoru můžeš vnášet své otázky, obavy, prožitky, porozumění a společně tak tvořit silný kruh, který slouží pro každou z nás i pro pozvednutí kolektivního ženské vědomí. Na kurzu zažiješ hlubší spojení se sebou, s ostatními ženami a také sílu a podporu všech žen. Dostaneš i praktické návody, které si můžeš odnést do svého každodenního života. Projdeme společně i rituálem uctění mužů."