Tvůrkyně života - Královna, večer 15.8.2019

24.07.2019 08:28

Milé ženy,

srdečně vás zvu v tomto úplňkovém čase ke společnému sdílení ženské energie. Zvu vás do bezpečného ženského kruhu k vzájemnému sdílení a podpoře v tématu a archetypu Královny. Je to jeden z našich aspektů, který je pro nás ženy velmi důležitý a tak vás zvu na jeho objevení, prozkoumání a integrovní do našich každodenních životů. :-)

Bezpečný prostor pro tebe bude držet Gaia Kamila.

"Vytvářím podpůrný, přijímající a posvátný prostor pro všechny ženy, které jsou ochotné přinést do kruhu sami sebe a se zvědavostí prozkoumávat svá ženská témata, dary a kvality. Pracuji s čakrovou mapou, která ti lépe pomůže orientovat se ve svých tématech. Do tohoto posvátného ženského prostoru můžeš vnášet své otázky, obavy, prožitky, porozumění a společně tak tvořit léčivý kruh, který slouží pro každou z nás i pro kolektivní ženské vědomí. Na tomto večeru zažiješ hlubší spojení se sebou, s ostatními ženami a také sílu a podporu všech žen. Dostaneš i praktické návody, které si můžeš odnést do svého každodenního života."

- Máš chuť si v létě udělat večer pro sebe a pro posílení sebe a své jedinečně cesty?
- Máš pocit, že tvé ženství chce ještě více rozvkést?
- Toužíš po vnitřním klidu a spokojenosti?
- Ráda bys podpořila i svůj vztah s blízkou osobou?
- Chceš si jen tak spočinout v kruhu žen?
Pokud v tobě nějaká věta zarezonovala, nebo cítíš volání ke spočinutí v ženské energii, moc ráda tě na našem společném večeru uvidím. <3

 

Kdy: 15. srpna 2019, od 18 - 20:30

Kde: Prostor 8, Šmilovského 1437/8, Praha 2 - Vinohrady

Večer Tvůrkyně života je pro všechny ženy, nepotřebujete žádnou předchozí zkušenost.    

                     
Cena: 250 Kč předem na účet

Po vyplnění přihlášky a zaslání platby pro rezrvaci místa 250 Kč na účet 2500734384/2010 (do poznámky uveď TŽ + tvé jméno), obdržíš informace o potvrzení platby a rezervaci místa. Počet míst je omezen kapacitou prostoru, proto se prosím hlašte ihned, zatím jsou ještě volná místa.

Přihláška k vyplnění zde.

Přihlášením souhlasíš s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s tvými údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na toto setkání moc :-)
Gaia

 

Tento večer je zároveň úvodem pro víkendový kurz Tvůrkyně života I, který se uskuteční 25.-27. října 2019 taktéž v Prostoru 8, kde budeme pracovat více do hloubky s tématy vnitřního klidu a zároveň ženského plynutí, emocemi, svými stíny a budeme se otvírat naplňujícím vztahům s muži. Zbude určitě čas i na téma životní síly - sexuality a jak ji v ženské jemnosti rozvíjet tak, abychom se cítily naplněné. Více informací a přihlášky zde.