Ukázková hodina Mohendžodáro 11.2. na festivalu Miluj svůj život

05.02.2017 10:27

Milé ženy, 

srdečně vás zvu na ukázkovou hodinu Mohendžodáro a svojí práce, kterou představím na festivalu Miluj svůj život, v sobotu 11.2.od 15hod v Gymnáziu Omská 1300, Praha 10.

Zvu vás do prostoru společného prozkoumávání a rozvíjení svého ženství. Každá toho svého a společně toho kolektivního. Co to znamená být ženou, jak vyživovat samy sebe, svoje vztahy, jak být partnerkami, matkami, dcerami a hlavně samy sebou.

Provázím ženy na jejich individuální cestě k tomu, kdo skutečně jsou, ať už ve skupině, nebo na individuálních lekcích či sezeních.

Pokud cítíte volání po rozvinutí svého ženství, své krásy, citlivosti, jemnosti a něhy, zároveň divokosti, nespoutanosti a vášně, jste na správném místě. Toužíte po chvilce pro sebe a po znovupropojení se svým nitrem? Jste srdečně vítána! Největším darem, co si můžeme dát je čas pro sebe a bytí s ženami - abychom pak mohly být naplno šťastné a naplněné s našimi muži! :-)

Těším se na společnou cestu objevování, inspirace a podpory.

 

O mě:

Jsem žena, která je už 10 let na své cestě k sobě samé, ke své skutečné ženské podstatě. Vytvářím prostor pro ženy, které chtějí být šťastné, spokojené, zářící, plné energie a lásky. Jsem certifikovaná lektorka OSHO meditací a akreditovaná profi lektorka Mohendžodáro – tantra jógy pro ženy. Obě tyto aktivity se nádherně doplňují a přináší mojí práci s lidmi hloubku a trvalou změnu. OSHO meditace se staly součástí mého života a přinášejí mi rovnováhu, vnitřní klid a větší schopnost žít šťastnější život.
Dále jsem prošla výcvikem v Energetickém poradenství podle Osha (OSHO Energy counseling training) u Ma Prem Sugandho. Poskytuji čtení energie čaker, které mě samotné obohacuje a naplňuje. Klientům přináši náhledy na vlastní energeticky čakrový systém a tím pádem na jejich životní témata v oblastech zdraví, vztahů a poslání.

Absolvovala jsem tantrický výcvik Partneři duše a ženskou skupinu u Ma Ananda Sarity, což mi přineslo hlubokou transformaci.

Realizuji také svůj sen žít na pozemku v přírodě, sázet stromy, keře, pěstovat bylinky, koření i zeleninu. Již 6. rokem částečně žiji s partnerem v nádherném sadu nedaleko Máchova jezera, kde se opravdu cítím doma.

Od roku 2006 se zajímám o zdravou stravu, která velkým dílem ovlivňuje kvalitu mého života.

K mým dalším radostem patří tanec a bytí v přírodě, která mě léčí, učí a podporuje. Ráda vytvářím krásné prostředí kolem sebe a vyživuji sebe a své vztahy, abych byla šťastná. Spojuji tak všechny části, které jsou důležité pro šťastný život: duševní vyrovnanost (meditaci), naplněné vztahy, zdravá výživa pro tělo a spojení s přírodou.

Gaia