Úplná luna v panenské nevinnosti

19.02.2019 15:46

Dnes je vidět na nebi úplná luna. Její energie je silná a vede nás dovnitř a zároveň nás její energie podporuje k tomu, aby se mohly naše přání a sny manifestovat. Úplná luna nás také spojuje s archetypem Matky a dokáže nám zprostředkovat i spojení s energií Velké Matky. Proto můžeme tento vrcholící čas využít k zastavení a připomenout si toto spojení s našimi kořeny a předkyněmi a vyjádřit úctu a vděčnost směrem k nim i Matce Zemi.  

Úplňková energie nás také podporuje ke spojení s naší ženskou částí a umožňuje nám spočinout samy v sobě a dovolit ženskému plynutí, aby se stalo naší každodenní součástí. Ať je tento čas pro nás ženy nabíjející a vyživující a než půjdete dnes večer spát, můžete se zeptat svého podvědomí a požádat o radu či podporu v tématu, ve kterém potřebujete podpořit či poradit. :-D

Můžete si také nabít v jejím svitu i kameny a nechat pak její energii ať vás podporuje ve vaší ženskosti a plynutí celý další měsíc. Já si takto každý měsíc nabíjím svou bohyni s měsíčním kamenem. :-) 

Přeji krásné slunečné dny

Gaia