Žena ZeMě - Síla záměru 15.1.2015

29.12.2014 19:18
 
Od ledna otvírám pro každou ženu, která si touží odpočinout a spojit se sama se sebou, pravidelné každoměsíční ženská setkávání na starém města v Praze v centru Karlovka. Tento lednový večer se budeme věnovat záměru na rok 2015 a ukotvíme si a ujasníme, co opravdu chceme. Uvolníme naše těla i mysl do společného tance, sdílení, meditace a tvoření. 
 
Pravidelná večerní setkávání žen v kruhu, kde budeme sdílet, tančit, hýčkat se, otvírat, vzájemně se podporovat a jen tak být, jsou pro můj život nezbytná. Uvolníme se mezi ženami a načerpáme pro nás tak důležitou ženskou esenci pro naše vztahy, projekty i běžný život. Setkání budou mít vždy téma, program, hravost i hloubku, lehkost radosti i hluboké uvolnění, které je obsažené v esenci smutku.
 
ZeMě žena je uskutečněním naplnění důležité potřeby nás žen setkávat se v ženském kruhu (tak, jako muži potřebují své mužské kruhy) a vede ke společnému vytváření bezpečného prostoru pro naše duše i těla, prostoru k nasycení a bytí samy se sebou, tak abychom mohly tvořit láskyplné a harmonické prostředí pro sebe, muže, rodinu a svět.
 
Jsme ženy, toužíme být krásné, šťastné a spokojené a často si myslíme, že nám k tomu pomohou vnější okolnosti. Jenom naše vnitřní naplnění a láska k sobě způsobuje to, že nemusíme dělat vůbec nic, abychom byly těmi ženami v naší čisté esenci. Každá z nás může zářit, být přitažlivá, krásná, plná energie a života. Jak v sobě rozvinout tyto kvality? Pojďme se setkávat a navzájem inspirovat svými osobními příběhy. Máme je každá v sobě, tak je pojďme znovu objevit a rozvinout v celé své kráse a síle. Velice ráda Vás provedu Vaší vlastní cestou k sobě samé.
 
Kde
Centrum Karlovka, Karlova ulice 25, Praha 1
 
Kdy
15.1.2015 od 18-22hodin
 
Sebou 
pohodlné oblečení - sukni, šaty nebo šátek, pastelky, lahev s vodou, něco malého zdravého na společný oltář (oříšky, semínka, ovoce)
 
Cena
350 Kč za celý večer
 
Těším se na vás
Gaia
 

Přihlašuji se na večer Síla záměru 15.1.2015

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: