Žena a sukně

27.01.2017 13:07

Dlouhé šaty a sukně pomáhají ženě otevřít její ženskost. Mají jednu úžasnou vlastnost – jako by byly vytvořeny speciálně proto, aby sbíraly ženskou energii ze země. Ženě, která nosí dlouhé sukně a šaty, se mění povaha, stává se měkčí a klidnější, u mnohých se obnovuje zdraví, zlepšuje se hormonální činnost.
Naopak, když žena nosí kalhoty nebo džíny, může to přivést až k hormonální nerovnováze. Ženě v kalhotách se dokonce mění i její chůze.

Oděv se sníženým pasem na sukních nebo kalhotách může přivést k vážnému poškození zdraví, protože způsobuje přepětí stahováním zrovna té oblasti, kde se u ženy nachází její hlavní orgán – děloha. Následkem toho se narušuje krevní cirkulace a může to přivést až k vážným poruchám ženských pohlavních orgánů. Přitahování pozornosti k těmto zónám těla je odebíráno ženě to nejcennější, co má – její ženská energie.

Kromě toho se ženám, které nosí takové oblečení, hromadí tuk v oblasti pasu a stehen. Proč k tomu dochází? Za prvé proto, že je tato část těla stahována a za druhé je to proto, že se tímto organizmus chrání před prochlazením.

Uvědoměním si toho, jaký vliv má na člověka oblečení, si můžete nejen vybrat svůj styl, nýbrž tím můžete dosáhnout i nastolení vnitřní harmonie.

M. Kačaeva, autorka knihy „Poklady ruského ornamentu“