Žena ZeMě - Vnitřní žena, vnitřní muž 12.2.2015

12.02.2015 09:53
V únoru 12. se zase potkáme na starém městě v Karlovce, tentokrát s tématem Vnitřní žena, vnitřní muž. Podíváme se, jak tyto dvě části v sobě spolupracují, komunikují, jaký mají vztah a naučíme se, jak pracovat s těmito dvěma částmi. Kromě toho zase uvolníme naše těla i mysl do společného tance, sdílení, meditace a tvoření. 
 
Žena ZeMě je uskutečněním naplnění důležité potřeby nás žen setkávat se v ženském kruhu (tak, jako muži potřebují své mužské kruhy) a vede ke společnému vytváření bezpečného prostoru pro naše duše i těla, prostoru k nasycení a bytí samy se sebou, tak abychom mohly tvořit láskyplné a harmonické prostředí pro sebe, muže, rodinu a svět.
 
Jsme ženy, toužíme být krásné, šťastné a spokojené a často si myslíme, že nám k tomu pomohou vnější okolnosti. Jenom naše vnitřní naplnění a láska k sobě způsobuje to, že nemusíme dělat vůbec nic, abychom byly těmi ženami v naší čisté esenci. Každá z nás může zářit, být přitažlivá, krásná, plná energie a života. Jak v sobě rozvinout tyto kvality? Pojďme se setkávat a navzájem inspirovat svými osobními příběhy. Máme je každá v sobě, tak je pojďme znovu objevit a rozvinout v celé své kráse a síle. Velice ráda Vás provedu Vaší vlastní cestou k sobě samé.
 
Kde
Centrum Karlovka, Karlova ulice 25, Praha 1
 
Kdy
12.2.2015 od 18-22hodin
 
Sebou 
pohodlné oblečení - sukni, šaty nebo šátek, pastelky, lahev s vodou, něco malého zdravého na společný oltář (oříšky, semínka, ovoce)
 
Cena
350 Kč za celý večer
 
Těším se na vás
Gaia
 

 

Přihlašuji se na večerní akci Vnitřní žena, vnitřní muž 12.2. 18-22hod

Vyplňte prosím níže uvedené údaje: