Žít ze srdce - víkend o prázdninách

01.05.2012 00:00

Žít ze srdce - jak se spojit se srdcem a otevřít se 

 

Setkáme se v létě a dáme našim srdcím dovolenou. Uvolníme se do těla a dovolíme, aby naše srdce převzala nadvládu. Mysl je dobrý sluha, ale zlý pán. Zakusíme, jaké to je, když cítíme a rozhodujeme se na základě naší vnitřní pravdy. Objevíme zdroje a pročistíme vrstvy, které nám brání žít v lásce a otevřenosti.

  • Cítíte se zahlceni a nedokážete si skutečně odpočinout?
  • Věříte, že musíte žít tak, jak vám někdo říká?
  • Potřebujete posílit a obnovit svou schopnost skutečně milovat? (sebe a pak i ostatní)
  • Chcete se naučit, jak každodenně posilovat svou schopnost být otevřeni?

Pokud jste si alespoň na jednu z těchto otázek odpověděli ANO, je velmi pravděpodobné, že jste připraveni se podívat dovnitř a nechat svoji energii proudit ven.

Když vytvoříme pro naše srdce tu pravou atmosféru, aby mohla vibrovat a bít ve svém přirozeném rytmu, otevřeme se prožívání kvalit srdce: lásce, teplu, oddannosti, soucitu, hravosti a tichu.

Když vše přestaneme kontrolovat hlavou, budeme překvapeni. Život je mnohem jednodušší, spontánnější a uvolněnější, než si myslíme.

Workshop je vhodný pro všechny, ženy i muže a také pro ty, kteří již spojení se srdcem navázali, ale chtějí si zase připomenout toto spojení a také obnovit své zdroje ve svém nitru.

Workshop se veden pod záštitou OSHO Institute for Inner Alchemy & Meditation.  

 

O lektorce

Gaia je žena, která je na své cestě k celistvosti a vytváří prostor pro lidi, kteří chtějí být štastni, spokojeni, zářící, plni energie a lásky - jednoduše živí! Je certifikovaná lektorka OSHO meditací, energetická poradkyně a akreditovaná profi lektorka Mohendžodáro – tantra jógy pro ženy. Tyto aktivity se nádherně doplňují a přináší její práci s lidmi hloubku a trvalou změnu. Meditace jsou součástí jejího života a přinášejí ji rovnováhu, vnitřní klid a větší schopnost žít šťastnější, svobodnější a plnější život.
Prošla výcvikem v Energetickém poradenství podle Osha (OSHO Energy counseling training) a workshopy Alchymie čaker u Ma Prem Sugandho. Absolvovala také tantrický výcvik Partneři duše a ženskou skupinu u Ma Ananda Sarity, což jí přineslo hlubokou transformaci.
Orientace v čakrovém systému ji poskytuje možnosti, jak si zvědomit svoje zdroje, témata a vzorce chování, které můžeme opustit. Začít žít každodenní realitu jinak. Jednoduše začít žít se srdce.

 

PRAKTICKÉ INFORMACE

Kdy
Začátek programu 21. července /pátek/ v 18:00, registrace a ubytování od 17 hod.
Konec semináře 23. července /neděle/ kolem 16 hod.

Kde
Statek u Škodů, V Koutě 8, Sibřina, https://pohodauskodu.cz/

Rozsah programu
Seminář je prožitkový a meditační. Den začíná obvykle v 7:30 dynamickou meditací. Následuje snídaně a dopolední blok. Po obědě pokračujeme odpoledním programem, jehož součástí je krátká pauza na svačinu. Po večeři následuje večerní integrační program, který končí obvykle mezi 22. a 23. hodinou.

Cena semináře
Nezahrnuje cenu za stravu a ubytování.
2 300 Kč - při registraci (zaslání závazné přihlášky a zálohy) do 21.června
2 800 Kč - při registraci později

Ubytování a strava
1 620 Kč / seminář – Ubytování ve dvoulůžkových, třílůžkových, nebo sedmilůžkovém pokoji, sprchy a WC společné na chodbě.
Strava je vegetariánská – snídaně, oběd a večeře. Začneme večeří v pátek a končit budeme obědem v neděli.

 

Pro přihlášení je třeba zaplatit nevratnou zálohu a přihlásit se přes formulář

Zálohu 1000 Kč nebo celou částku pošlete na číslo účtu 2500734384/2010, do poznámky napište Vaše jméno.

Zbylou částku zaplatíte na místě před seminářem. 

 

Těším se na vás.

Gaia

Pro přihlášení je třeba zaplatit nevratnou zálohu a přihlásit se přes formulář. 
Zálohu 1000 Kč nebo celou částku pošlete na číslo účtu 2500734384/2010, do poznámky napište Vaše jméno.
Zbylou částku zaplatíte na místě před seminářem. 

 

OSHO je registrovaná známka OSHO International Foundation, www.osho.com/trademarks. Práva na některé obrázky, videa a texty vlastní © Osho International Foundation, www.osho.com/copyrights.