Mohendžodáro pro pokročilé - Karma Yoga od 5.4.-21.6.2016

26.02.2016 18:32
 
Milé ženy,
otvírám pro vás další pokročilou skupinu. Od dubna budou naše setkávání 2hodinová. Společně půjdeme hlouběji do našich ženských aspektů a budeme rozvíjet svoje ženství, krásu, intuici, sexualitu a práci s emocemi. Za poslední roky, kdy sama praktikuji Mohendžodáro a zároveň provázím ženy na jejich cestě, jsem byla svědkem úžasné vnitřní transformace v sobě i ostatních žen, které jsou součástí této krásé a magické cesty. Každý kurz je unikátní tím, že jej samy vytváříme. Poskytuji posvátný prostor pro růst a společné léčení žen a naše kolektivní ženské vědomí.
 
Znáte sílu ženské skupiny a přesto ji chcete mít ve svém každodenním životě, víte, že být krásné, zářivé, přitažlivé, plné energie, spokojené a naplněné je otázkou pravidelnosti? Zvu Vás na setkávání v pokročilém ženském kruhu při krásném rituálním tanci Mohendžodáro. Děláme si čas pro sebe, protože víme, proč to děláme a vzájemně se můžeme podpořit, inspirovat a obdarovávat.
 
Budeme zase společně tančit, meditovat, sdílet v bezpečném kruhu žen, meditovat, smát se, plakat i radovat :-). Budeme zase a trochu jinak pracovat s tématy krásy a intuice, s vnitřním zrakem, aspekty vnitřní ženy, z emocemi a naší sexualitou.
 
Kde: Karma Yoga v Korunní 25, Praha 2
Kdy: úterý 17:50-19:50 (2 hodiny) od 5.dubna do 21.června - celkem 12 setkání
Cena: 3000 Kč
 
Přihlašování na můj mail kamila.klapková@gmail.com, nebo přímo ve studiu zde.
 
Těším se na Vás
Gaia
 
obrázek: Rassouli, více na www.newdawncollections.com