Organizuji: Workshop 2. čakra se Sugandho 28.6.-1.7.

16.05.2018 19:59

2. čakra, Čas pro lásku a samotu - Dynamika vztahu se Sugandho.

"Sugandho je moje průvodkyně na mé cestě od roku 2010. Její workshopy mi přinesly do života více vědomí si toho, co se ve mě děje a jak ovlivňovat to, co v životě prožívám. Práce se Sugadnhor rozšířila škálu mého prožívání a oživila mě. Dovedla mě k tomu, že žiju život, jaký si přeji, s vědomým partnerem a naplňujícími vztahy s rodinou i přáteli. Zvedlo se mi sebevědomí a vnímavost k sobě samé. Více už potřebujete objevit sami. :-)
Je to hlavní důvod, proč její workshopy už více jako rok organizuji. Vím, že přináší do života skutečnou změnu a vědomí."
- Gaia

Seminář věnovaný zkoumání dynamiky vztahu – pro páry i jednotlivce

Ve všech našich vztazích existuje přirozená potřeba lásky a samoty. Někdy se chceme rozpustit v důvěrném vztahu s naším milovaným/milovanou, sdílet společné chvíle, uvolnit se spolu… A pak je čas, kdy potřebujeme být o samotě, číst si knížku, jít na procházku do přírody, meditovat… Pro naši emocionální rovnováhu jsou obě části stejně důležité.

Přirozený rytmus lásky a samoty je však často narušován strachem. Můžeme na našem partnerovi lpět z hlubokého strachu, že ho ztratíme nebo že nás opustí. Můžeme se vyhýbat intimitě, nedovolit blízký vztah, protože nechceme být odmítnuti nebo zraněni. Nebo se můžeme vždycky zamilovat do “nesprávného” partnera, který není k dispozici, a neuvědomíme si, že jsme to my, kdo si to volí.

Tento seminář vám umožní prozkoumat přirozený rytmus vztahování se k někomu a samoty a spřátelit se s pocity, které s nimi přicházejí. Můžete udělat krok k tomu, aby vaše pocity byly vyživené spíše než frustrované a naučit se, jak své pocity a potřeby komunikovat s druhými zralým způsobem. Vztahy s druhými se můžou stát úplně jiným typem prožitku, pokud je v nich důvěra.

Praktické informace a příhlášení zde.