Tvůrkyně života, pravidelný ženský kruh, úterý dopoledne 5.11. - 17.12. 2019

25.10.2010 11:15

"Tvůrkyně života je jedinečná cesta, jak se stát jemnou, laskavou a zároveň silnou ženou plnou života!"

Proč pravidelně chodit na ženský kruh?

Je mnoho tváří, které má žena v tomto světě - každá žena je ale jedinečná a krásná taková jaká je. Tvůrkyně života je jedinečná cesta pro ženy, které chtějí žít ve své síle a zároveň jemnosti a laskavosti. V ženském kruhu procházíme základní ženská témata tak, abychom dokázaly být více sami sebou, krásné, zářivé a milující. Na našich setkáníc se spojíme se svojí vlastní silou a kvalitami. Podíváme se na náš partnerský život, naše naplnění v projektech, naše stíny a jak s nimi pracovat a také na svou živoní energii.
B udeme se spojovat s tělem a se svou intuicí tak, aby se náš život stal hravějším a více plynoucím. Abychom stály více na vlastních nohách a přesto v jemnosti a laskavosti.

Co na setkáních děláme?

Setkání jsou v Praze a jsou zážitkové. Pro spojení s tělem tančíme, cvičíme s pánevním dnem a používáme aktivní meditace. Pro spojení se svým nitrem sdílíme v kruhu, sebedotazujeme se, pracujeme s čakrami, minikonstalacemi i klidovými a vedenými meditacemi. Základem našich setkáních je hluboká ženská sounáležitost. Na večeru získáte praktický pohled na dané téma a také inspiraci a techniky, kterými můžete konkrétní kvality rozvíjet ve svém běžném životě.

Co vám kurz přinese do života?

  • začnete více vnímat svoje tělo a snadněji se orientovat ve svých emocích
  • posílíte schopnost žít vědomější a láskyplnější život
  • potkáte nové ženy a získáte podporu a inspiraci z tohoto silného ženského kruhu
  • pochopíte dynamiku vztahů mezi muži a ženami a prohloubíte v nich více pochopení a harmonie
  • najdete větší rovnováhu ve všech svých ženských rolích
  • naučíte se praktické techniky pro zlepšení každodenního života

Kdy: každé úterý 5. listopadu - 17. prosince 2019 od 10 - 12 hodin, 7 setkání 

Kde: Centrum AVASA, Křižíkova 19, Praha 8

Kurz Tvůrkyně života je určen pro všechny ženy s respektem k tomu, kde se každá z vás nachází a organizuji ho jako celek - uzavřenou skupinu.   
                 
Cena: 2500 Kč s platbou do 31.10.2019

Po vyplnění přihlášky a zaplacení kurzovného 2500 Kč na účet 2500734384/2010 (do poznámky uveď TŽ + tvé jméno) obdržíš informace o potvrzení platby a rezervaci místa. Počet míst je omezen kapacitou prostoru na 12 žen, proto se hlaste co nejdříve.

Přihláška k vyplnění zde.

Přihlášením souhlasíš s mými Platebními podmínkami, a s tím, že s tvými údaji budu nakládat dle zásad pro Ochranu osobních údajů.

Těším se na společnou tvořivou a transformativní cestu :-)
Gaia

Gaia Kamila Pospíchalová

Jsem žena na vlastní cestě ke své ženské esenci. Posledních 10 let intenzivně objevuji, co to znamená být opravdovou ženou. Skutečnou ženou, která je ve své síle a zároveň zranitelnosti. Ženou, která je vnitřně krásná, moudrá, laskavá a spokojená sama se sebou. Prozkoumávám, co to znamená bezpodmínečně milovat a jak mít otevřené srdce a zároveň rozpoznat, kdy je třeba se postarat o svoje bezpečí. Kultivuji také svého vnitřního muže, který dokáže svou přítomností a jasností držet prostor pro moje uvolněné ženství. <3

Na svých hodinách vytvářím prostor pro ženy, kde každá může být sama sebou a může růst svým tempem a v bezpečném prostředí. Moje kurzy probíhají vždy v uzavřené skupině, kde postupně vzniká důvěra a hluboké sdílení. Skupinka je vždy nesmírně inspirativní a podpůrná a její síla nás drží po celou dobu kurzu v ženském plynutí. Skupina je otevřená všem ženám, které cítí volání být její součástí. Důvěřuji, že se vždy sejde dokonalá sestava žen, které si mají co dát a vždy vzniká ústřední téma, kterým se i já nechávám inspirovat. Tato ženská cesta mě velmi naplňuje, neustále obohacuje a i já spolu s vámi rostu.

Těším se na setkání s vámi a bude mi ctí vás na vaší vlastní cestě kousek doprovázet.

Gaia

K tomuto kurzu:

"Vytvářím podpůrný, přijímající a posvátný prostor pro všechny ženy, které jsou ochotné přinést do kruhu sami sebe a se zvědavostí prozkoumávat svá ženská témata, dary a kvality. Pracuji s čakrovou mapou, která ti lépe pomůže orientovat se ve svých tématech. Do tohoto prostoru můžeš vnášet své otázky, obavy, prožitky, porozumění a společně tak tvořit silný kruh, který slouží pro každou z nás i pro pozvednutí kolektivního ženské vědomí. Na kurzu zažiješ hlubší spojení se sebou, s ostatními ženami a také sílu a podporu všech žen. Dostaneš i praktické návody, které si můžeš odnést do svého každodenního života."