3 tipy, jak se cítit ve vztahu jako královna

13.11.2019 15:02

Zkus tyto tipy praktikovat po dobu 30 dní opravdu pravidelně. Zapiš si, jak se cítíš na začátku, klidně i v průběhu a za měsíc si napiš, co se všechno změnilo.  

  1. Za své štěstí jsi zodpovědná jen ty sama, proto svou pozornost směřuj tam, kde tě to naplňuje, dopřávej si výživu pro své tělo i duši - vím, že tohle je stále omílaná pravda, ale která z nás se takto opravdu pravidelně vyživuje. Tvůj partner není zodpovědný za tvé štěstí a spokojenost! Takže - jsi královna svého života, jak si ho chceš tvořit? <3

  2. Začni si psát, co na svém partnerovi obdivuješ, co něm miluješ a za co si ho vážíš. Udělej si z toho každodenní rituál. Opravdu si to zapiš a seznam neustále rozšiřuj. Zní to nesmírně jednoduše, ale právě proto je to velmi silné a funkční! :-) Svojí pozornost totiž začneš směřovat směrem k dostatku, spokojenosti a hojnosti a tvůj partner to ucítí a začne na to reagovat a pravděpodobně se ti začne dostávat toho, čeho si předtím svými žádostmi nedosáhla. ;-) Můžeš také začít praktikovat příjímání partnera takového jaký je. Výsledky očekávej velmi záhy. :-)

  3. Najdi si s partnerem nějaký společný zájem, který oba milujete a kterému se pravidelně společně věnujete, je to péče o vztah, něco jako zalévání květiny, naprosto elementární věc. Může to být tanec, cestování, sport, zahrada, pravidelné večeře, divadlo, kino, sauna, .... cokoli, co tě napadne a baví tě. 

Jestli chceš jít více do hloubky tohoto tématu, určitě tě velmi obohatí můj kurz Vnitřní muž, vnitřní žena, který bude celý věnován vztahům a vědomému odkrývání našich nastavení tak, abys mohla do svého partnerského vztahu vnést více lásky, světla a pochopení a vzájemné úcty. Budeme pracovat i se zraněními, kvůli kterým mužům nedůveřujeme, nebo se jim nechceme otevřít. Moc se na tento kurz těším, protože tohle téma je mi velmi vlastní a neustále se i já posouvám ke svému ideálu. ;-)  Do zítra 14.11. platí ještě výhodná cena, proto si s rozhodnutím zlepšit svůj vztah a přihlášením pospěš, ještě je volné místo. :-)

Přeji krásný den

Gaia

Gaia Kamila Pospíchalová

Jsem žena na vlastní cestě ke své ženské esenci. Posledních 10 let intenzivně objevuji, co to znamená být opravdovou ženou. Skutečnou ženou, která je ve své síle a zároveň zranitelnosti. Ženou, která je vnitřně krásná, moudrá, laskavá a spokojená sama se sebou. Prozkoumávám, co to znamená bezpodmínečně milovat a jak mít otevřené srdce a zároveň rozpoznat, kdy je třeba se postarat o svoje bezpečí. Kultivuji také svého vnitřního muže, který dokáže svou přítomností a jasností držet prostor pro moje uvolněné ženství. <3

Na svých hodinách vytvářím prostor pro ženy, kde každá může být sama sebou a může růst svým tempem a v bezpečném prostředí. Moje kurzy probíhají vždy v uzavřené skupině, kde postupně vzniká důvěra a hluboké sdílení. Skupinka je vždy nesmírně inspirativní a podpůrná a její síla nás drží po celou dobu kurzu v ženském plynutí. Skupina je otevřená všem ženám, které cítí volání být její součástí. Důvěřuji, že se vždy sejde dokonalá sestava žen, které si mají co dát a vždy vzniká ústřední téma, kterým se i já nechávám inspirovat. Tato ženská cesta mě velmi naplňuje, neustále obohacuje a i já spolu s vámi rostu.

Těším se na setkání s vámi a bude mi ctí vás na vaší vlastní cestě kousek doprovázet.

Domluvit si sezení můžeš zde. Ozvu se ti zpět co nejdříve.